Atlanten

min säng, mmm it's just as good as it looks! samt NB och Klåpan


wow…nu har vi varit i Portugal i 1 dag, flygplanet blev typ 30 min försenat, men sen bar det av, flyget tog 4 timmar och 30 min, sen var vi framme i Lisboa! asså man flyger in I STADEN! mitt i centrum haha, helt sjukt! Lissabon är jätte vackert, mycket kullar och ja…schnärt…


dt finns mkt o göra under 4,5 tim

Jag satt på min stol i 4,5 timmar o herre gud, mina ben känndes inte överdrivet mkt efter det…
När jag åkte till New York (mellanlanding) förra sommaren så satt jag brevid exit skylten, på stol nummer 7D tror jag, typ längst fram i air bussen, så jag hade typ 2 meter i benutrymme! och det är exakt va mina ben kräver!!

För den delen tror jag jag hittat Austin! Wallstreet killen jag satt brevid på flyget till New York aka min dröm man! jag tror jag har fått kontakt med honom på facebook! det vore helt wunderbart! han började jobba på wallstreet när han va 21, och nu är han 27 och bor i West Village på Manhattan, han bor granne med Tim Gunn, (han i Project Runway, chef designern för Banana Republic)

Han kommer ursprungligen från La Jolla, California och ska till hösten återuppta sina studier på Santa Monica College! lång, muskulös, vackra blåa ögon, vitaste bredaste leendet och typ samma blonda färg på håret som mig, wow, did I smält de 8 timmarna? men när han fick reda på att jag va 17 haha, han ba wow, ja trodde du gick på College, god damn…

Aja för att återgå till Portugalen…hotellet är en drömmmmm!! ligger 100 meter från Atlanten! från vårat rumm så ser man ut över hela oceanen och det är magnifikt!! älskar ljudet av hur de massiva vågorna som dundrar in från Atlanten, det låter verkligen BOOOOMMMMM!! BOOOOOMMM!!! o det är underbart att vara brevid havet!


I Lisabon, påväg till kusten!

Tänka sig att vi har USA tvärs över vattnet, frågade pappa om de en liten utflyktstripp med en båt till Njevv Yårk! men nääh…har typ redan köpt internet för 300 spänn haha…tycker dt är snålt att inte BJUDA på internet!! god damn..mamma o pappa är ute o spelar golf o ja vette fan va ja ska göra haha..kollade iof på deras introduction för deras hotell o de erbjuder ju iof allt från himmel o jord men ja är inte på g…

Har inte ätit ngt sen flygplansmaten igår, som var deliciös! o nu är klockan halv 1 här i Portugal…halv 2 i Sverige…vi är 1 timme bakom här…är grymt hungrig, fick bara flygplansmaten igår…jasfdsjf!!


jag nu, loungar på hotellet

Portugal, so far, so good…

5 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.