Jag har fått nog!

 
Nu är jag så jäävla trött på min svinstia till rum! Jag vill inte ens vistas i det! Jag kännde att droppen hade runnit över glaskanten när jag satt nere i köket med Jenny och jonathan och åt min gröt och tänkte denna tanke "Nä, jag sover inne i soffan i vardagsrummet inatt…äckligt o sova i mitt rum ju…" o då känns det ju som att det gått för långt.

Jag har perioder…ibland är jag uber klinisk av mej ELLER så är det dekadens till fullo…vilket har dominerat det senaste kvartalet….så nu ska jag in med plogen och sanera skiten som en gång i tiden var mitt rum.

By the way – Jag har döpt min nya marc jacobs väska till………..Macropolis =D By the way 2 – Jag lägger in en fräsch sommarbild på mej just därför jag känner mig så low just nu =(

Såhär kliniskt var mitt rum för 6 månader sedan, jag ska bespara er synen som råder just nu…

12 kommentarer
 • Tycker du ska byta visningsbilden..tycker inte du är söt på den alls. Finns fler som du är mycket finare på..ser lite sönderbräns och stirrgi ut på den.

  Mia 2007-12-31 14:26:33
  Svara
  • vart har du fått tag på den klädhängaren ? Jag funderade nämligen på att ha en sådan på mitt rum.

   Gabriella 2007-12-31 09:29:41 hasslinger.blogg.se
   Svara
   • Louise: haha nä ja minns ja svarat på ngn av dina kommentarer tidigare =)

    MOGI 2007-12-31 00:14:46 mogiblogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.