Från västorten intet nytt

Måndag: Jag möter upp mulia vid Alléparken så gick vi till Vedungnen, alla har ju dratt till Val d’isere så det är rättt dötttt in the social circle =/ Jag bjudde på pizza med tillbehörande tillbehörligheter då jag alltid är skylldig mulia en trilljon kronor, jag blir aldrig av med mina skulder till henne, de har säkert suttit i sen sexan :D Vi satt där och dravlade över våra pizzor för att sedan hyra 2 filmer på ööh vad heter den? filmkedjan eller videoheat i alvik? hmmm aja, vi hyrde "Stomp the yard" och "I know who killed me" med Lindsay Lo-han bara för att :D så köpte vi godis för kung och fosterland :) mummaaaa!! 

Efter filmerna så satte vi på SATC och jag satt och tittade på gamla bilder och filmer från högstadiet, hoho jaja, man var allt en liten lustikurre på 98% av bilderna. Vid 3-4 så gick vi upp från källaren och tuppade av i mulias 105 cm piece of fluffy heaven.
 

Outfit i Måndags :)
Tröjja från Urban Outfitters, jeans Indie och A&F bälte. + armband från Mathilde.

Tisdag: Vaknar upp vid 1, gör oss iordning, äter frulle medan vi läser US Weekly och Cosmo från les states, eller jag försökte läsa Cosmo men allt jag ville läsa hittade jag inte! morr! Vi åkte in till stan där jag var le shopping assistant åt mulia som shoppade för oss båda idag :):) skor, tröjjor, smycken, bikinis, you name it, we had it in the bag! Jag har dock reserverat en snygging från NK Wish – jag ska köpa den idag. så djävulskt snygg. Den är förkastligt kort, ska ha den och ett par 12 cm klackisar – kan det gå fel? och en sjuk sommarbränna. Kommer se läskigt bra ut ;) så ska jag köpa den snygga jackan från odd molly :)

Vid 6 så kom vi hem från stan – helt utslagna. Vi sade farväl och jag spurta hem! hurrryy hurry aj majlajs and curry! Då märkte jag att våra städerskor har mojsat till termostaten till duschen så man inte kan ta ngt annat än kall duschar! alltså duscha i 15 grader! detta är ett brott mot mänskligheten tänkte jag och tvättade håret i handfatet vilket fungerade relativt brao! Hann kasta i mig en grym middag, pasta, med pesto, svampar, tomater, ost, åh mums. Vid kvart över 8 så stod alex med bilen utanför huset och jag flög ut, vi kollade på wedding crashers för den är ju "såååååååååå braaaaaaaaaaaaa!! " jag ger den en 6.5/10 :) jätte trääävligt som vanligt! Jag kan härmed stolt säga att jag är den enda i alexxxxs mobil som har ett personligt utformat namn i telefonboken! och det är ett jävligt ballt namn jag fått :D kanske borde döpa om bloggen till det? mkt clatchy! men näää privatus! :D

Hoppas ni haft det ballt de senaste dagarna! I sure have! :)

34 kommentarer
 • tjabba Caroliné: jo ja hade nog vart med mina kompisar som är i alperna nu om det inte vore för att planerna var ju att ja skulle vart i usa i 1 år, men det blev ju avbrutet. Och det gick ju på 50.0000 kr så......någon ¨rimlighet får det väl vara? + att ja misströstar inte mkt då massa förträffliga resor med familjen är inbokade :)

  MOGI 2008-03-01 20:01:29 mogi.blogg.se/
  Svara
  • du och jag är ganska lika, men jag bara undrar en sak: om du nu är så rik (förlåt men det märks på dina kläder och allt det andra) varför är du då hemma när alla andra är i alperna? borde inte du steka i st mortitz eller gstaad med andra som är som du och jag?

   Caroliné 2008-03-01 19:02:59
   Svara
   • du och jag är ganska lika, men jag bara undrar en sak: om du nu är så rik (förlåt men det märks på dina kläder och allt det andra) varför är du då hemma när alla andra är i alperna? borde inte du steka i st mortitz eller gstaad med andra som är som du och jag?

    2008-03-01 19:01:47
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.