Mitt liv på en pinne

Jag åker in till stan imorgon istället och shoppar bort min olycka :D det blir bättre, känner för att äta middag ute någonstans ikväll, mmm that’s more like it! här kommer ett videoinlägg som kan vara intressant att lyssna på – yes indeed.

längst ner för att stänga av the playlist!

15 kommentarer
 • Jag uppskattar din blogg väldigt mycket! Den är rolig, fresh och ger någonting, vilket gör att du är den bästa bloggare jag har läst. Jag vill att du fortsätter och att vi får se mer av dig :) Du är en sådan person som jag vill jätte gärna lära känna men kommer troligtvis aldrig få chansen att göra. Ha en bra dag :)

  LouiseLouise 2008-03-02 09:58:14 www.shoewawa.com/
  Svara
  • Har aldrig hört så mkt bullshit på en och samma gång!

   Amanda 2008-03-01 00:34:38
   Svara
   • Vad är sant och vad är bara provokation?

    Är det sant att du har så dåligt minne som du påstår, t ex? Ibland undrar jag om du inte är typ blindschackspelare i hemlighet och bara låtsas vara annorlunda.

    Brutus 2008-02-29 17:48:03
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.