Solen skiner, fåglarna kvittrar, snart kommer vintern!

Ibland så spelar verkligen mitt minne mig ett seriöst spratt! Skulle gå från min favorit boutique of all times Mathilde till Riddargatan 12 (min andra favourit boutique of all times) – har huserat där kanske 85 trilljoner gånger men vanida? PUTS VÄCK från lokalsinnet! det var läskigt! jag ba var i heeelvete hittar jag den nu igen?! men efter 10 minuters grovt funderande så lokaliserade jag butiken! :D men waow det känndes lite läskigt där ett tag!

Jag började på Mathilde där jag hittade denna snygging från "Brittinger" som jag köpte direkt, pang på! vilken schnyyygging! äkta barnen i bullerbyn stil! me lajk! sen så struttade jag på till Riddargatan 12 efter måda och stort besvär hoho och köpte en as snygg tunika i ljus ljus lila från Day by Marlene Birger. Snygg va???

OCH TILL DAGENS/ÅRETS HITTILLS STÖRSTA HÄNDELSE!!! jag impulssökte ett jobb på NK OCH FICK DET!!! de ringde mig, hann gå 30 meter från place X och de ba "Vi vill ha dej!!" ja ba "wiiiieeee!" haha inte riktigt så sa dom men endå! Jag BÖRJAR PÅ MÅNDAG!!!!!! aaaaaaaaaah! AHHHHHHHH!!!!!!

Nu ska jag äta en nk bulle! tjingelongkalsong!!!

Ajuste ja! Priset! det gick på 2000 kr, vilket utgör att pris för vardera klänning ligger på slätt och jämna tusenlappen. Älskar kläder som kostar just 1000 kr. Sån perfekt harmonisk summa!

Dagens outfit i all ära!
Gant
jacka
Tony Cohen tunika med massa volang
Wolford strumpisar i grafitgrått
Alexander McQueen solisar
Burberry ballerina
Marc Jacobs väska (nåt zeen ån pictjöre)

Nu ska jag åka in till stan (försöka iaf, har ingen åkremsaaa :D haha) med min nytankade ipod, köpa kläder, eller underkläder, jag vet inte vad jag ska göra…..åååh! gad hälp me! visste ni att vintern kommer snart? snöstorm väntas det i stockholm…haha….nästan komiskt ju :D syns vi på schtaaaan?? yäää?? näää??

Här är mitt lilla DJ mix tape bord :D:D aj pådden inkopplad i Negro beauty och sedan aj pådden inkopplad i stereon som blastar ut musiken i mina tunga högtalare! kan det bli bättre? nääää! :D

14 kommentarer
 • Du vet att det inte finns något märke som heter Day By Marlene Birger va? Antingen så kommer toppen från Day Birger et Mikkelsen eller så kommer den från Marlene Birger (By Marlene Birger)... Haha! Vilken koll du verkar ha!

  2008-03-04 22:17:28
  Svara
  • Hej!! Jätterolig blogg följer den varje dag!! du är bäst! Grattis till jobbet men vilken avdelning blir det då? Ha en bra dag! kram

   maria 2008-03-01 10:19:19
   Svara
   • Grattis till jobbet!! :)

    Tillan 2008-03-01 08:41:04 tilamao.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.