NyttHar köpt dom här fiiin fiina skorna :) tyvärr så fotade jag dem inte igår…innan utgången…alla måste ha vart på någotslags lyckorus och hoppade järnet, fick några fina landningar på mina skor :( men eftersom det är tyg så ska jag tvätta dem lite försiktigt så försvinner smutsen :)


Har även köpt denna prima tunika, jag har ju inte tillräkckligt många tunikor som det är….men jag tyckte den var söt!

Jag är så trött så jag får korvspader. J. ringde mig hemma hos Sofia inatt/imorse, precis innan jag skulle sova, han var på g och förespråkade efterfest kvart över 5 på natten, jag blev upprörd och uttrycker min frustration över detta beteende, vi tjötade på till halv 8 på morgonen, då mina batterier dog och efter det inträffade så slocknade jag på 20 sekunder. Vaknade vid halv 11 då Sofia väcker mig med buller och bång då hon ska till jobbet, har alltså fått 3.5 timmars sömn, men det gör mig ingenting!klarar mig fin fint!

Nu har jag iaf ätit frukost och ska bege mig till Chailadii, vi ska väl ta det lugnt, åka till Parks uteservering och ta en fika för att sedan bege oss in mot stan. kanske kanske. Fint väder iaf, kalas! hej så länge!

15 kommentarer
 • Malin! snälla snälla svara om du ser denna kommentar. Jag måste verkligen veta vart du har köpt den rosa tunikan! vart i stockholm? Snälla ta dig tid och svara för jag är helt kär i den. Skulle bli jätte glad om du svarade!


  tack för en bra blogg!

  Frida 2008-08-15 01:49:09
  Svara
  • jag tror du förlorar väldigt många besökare när du skriver så sällan.

   wilma 2008-07-02 11:35:55
   Svara
   • söt blus:)

    Karin 2008-07-02 10:58:45 karinolofsson.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.