Hur länge ska jag bort?


Jag har med mej cirka 40 plagg, alltid över packar jag, och nu tycker jag endå jag vart rätt selektiv.

Tog med mej en skön liten kollektion av färgsprakande hanky pankys och chantelle undisar.my favs.

Har med mej cirka 10 mini skirtys, vi ska va borta 8 dagar, så den matten stämmer ju..

Har med mej cirkus 8 sidenklänningar…jo…kan va bra att ha…nej men jag gillar att ha alternativ, jag vet mkt väl att jag inte kommer använda allt detta men då slipper jag tänka "Åhh va DEN klänningen hade vart perfekt idag.." fashionshow ibizaaa here we coooome!

Importante!
-Jag ska alltid ha mina tighta Abercrombie&Fitch hotpants under alla klänningar så det är sealed, engelsmännen är lite muppade så man måste vara säker!
-Inte dricka i överkonsumtion, jag kommer själv vara mamman under resan tror jag, vara den som chellar, tar sej en nice mojito på Cala Jondal på after beachen, helt enkelt njuta av de färgsprakande drinkarna och inte häva i mig på clubbarna, känns inte värt det någonstans, sen så vill jag vakna i vår säng varje morgon, helt pigg och kry, ready to hit the strandbåt i hamnen för att åka på utflykt! men sån är jag!

Todeloooo, höres senare, måste välja ut mjuka, sköna ballerina skor nu!

4 kommentarer
 • Låter som en bra idé att ta det lite "lugnare", eftersom alla kommer vara stupfulla och man vill inte att något ska hända liksom :P

  Smart tjejen!

  AnnaP 2008-07-31 16:02:40 myanalife.blogg.se/
  Svara
  • haha äääälskar din blogg, din humor, ditt språk, ja, allt med den är bäst :D

   emma 2008-07-30 18:42:29
   Svara
   • vill bara säga att du har så mycket fina kläder, ha det bra nu på ibiza, kan du inte skriva nått inlägg om hur du har det under din vistelse allafall? ;) kram

    malin 2008-07-30 15:15:01
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.