Konverterad till nörd

Godmorgon små turtelduvor!

Förlåt för farbaskat dålig uppdatering, men vad ska jag säga? I am a converted nerd! wiho! Hela 6 timmar igår så satt jag och C. och jobbade på vårt projektarbete, tillslut så var vi tvugna att sluta för det bara sprutade kunskap ur oss ur öron, näsa, mun, navel, näsborrar etc. Blev lite väl påfrestande! Jag höll på att få fnatt attack vid 6 tiden då jag la ner Word dokumentet jag jobbat på senaste 6 timmarna. För då kom all hunger som vi förträngt, vi hade båda enbart fått i oss 1 macka var, vi är energisnåla varelser!

Iaf så jag kutade upp, packade ner min laptop och sa au’revoir och kutade ner till tolvan för att mötas i mitt hem av Lisa Elmqvist, mums! Så jag gjorde mig en pördig laxrätt! älskar älskar älskar Lisa E’s gravade lax med hovmästarsås och potatis med dill och citron, massa massa citron, älskar citron!


Här står jag med mina råvaror och ska börja fixa o trixa med middagen =)=)

Här var min middag! Jätte jätte gott!

Sen så mötte jag upp clara, anthonia och Emy i Ålsten där vi hyrde filmer och köpte godis =) Vi hyrde Man of Honour och Hata Göteborg och 7 ton plockgodis och choklad =) smaskens!Kollade hemma hos mig nere i tv rummet i källaren, vi var så exalterade över filmkvällen så vi lyckades riva ner en kruka på golvet, mindre brao..

Vid halv 11 så åkte jag hem till A. =)=) minälsakde  teddybjörn, inget känns bättre än att få somna in i hans varma famn och sen vakna i den.

Nu fick jag precis en massa läskigt goda kolor från Betsy Sandberg. Nu ska jag fortsätta plugga 8-) För att sen kanske åka till Jysk Bäddlager där en fågel viskade i mitt öra att min jekla klädstång finns som var slut på alla IKEA!

P.S Har ni sätt  att man kan översätta min blogg till olika språk nu? Blev så inspirerad av Kenza så jag var bara tvungen att ha en translator as wello!

4 kommentarer
 • Ser riktigt gott ut! Men nu hänger jag inte med i svängarna...Jag trodde du var singel igen?

  Therese 2008-10-28 13:53:21
  Svara
  • Turtelduvor? När blev du norsk?

   julia 2008-10-28 13:15:51
   Svara
   • du blir alltid sämre på att uppdatera när du är med A, snälla lämna oss inte :(

    louise 2008-10-28 11:01:53
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.