CLASS OF 09′

Klänning – Karen Millen

Kofta – Karen Millen

Skor – Marzio

 

Såhär såg jag ut på dagen i ära! Nu har jag sakta men säkert börja kunna smälta det hela! Studenten är verkligen helt helt helt fantastiskt! En av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Ni som inte har tagit studenten! Ni har något riktigt kul framför er! Något som verkligen fulländar ens liv! Hela gårdagen gick så fort! allting är one big blurr! Nu börjar jag känna sån där riktig lycka inom mig! Igår hade jag mest hjärtklappning hela dagen, jag var nästan rädd! Jag är en väldigt lugna och trygg människa så när det blir så mycket liv och rörelse kring mig så blir jag lite rädd, som en liten skrämd mus. Men nu känner jag mig lycklig! Jag är sugen på att plugga fashion i Los Angeles, åka till Australien, jag kan ju göra vad jag vill! wiho!

 

Jag och Jinkadoley på utspringet!

Innan vi for iväg med flaket!

All mat från Lisa Elmqvist, den var så läskigt god! Alla gästerna sa att det var den godaste studentmaten de någonsin ätit så det värmde att höra! Tack Lisa, your food is amazing!

Jag, Sofia och hennes australiensiska pojkvän Lee!

Jag drack bara 1 glas Champagne på min egna mottagning haha, jag INSISTERADE på att allt smakar bättre med mjölk! Jag kommer nog aldrig växa upp på den punkten..Men Sofia tryckte ett glas champagne i handen på mig, hon tyckte det var skandal!

Finaste vännerna <3<3

Emilia busar till det…

Johoe ska ge Emilia ett kokt stryk..

Här ser man detaljerna på klänningen och koftan lite mer. Det är alltså brodyr överallt, sjukt fin var den, fick mycket beröm för min outfit. Sånt gör mig glad..hehe..Det här fotot är taget klockan 11 på kvällen skulle jag tro, börjar bli riktigt tröttis. Fick otroligt fina presenter från familjen, älsklingen, vännerna och Jinkadoley och waffeln.

 

Men den största gåvan av allt som jag fick igår var min frihet.

18 kommentarer
 • du har fått en riktig bernadottsk-haka

  julia 2009-06-22 10:57:50
  Svara
  • Jäkligt snygg kofta!

   Jenny 2009-06-09 19:10:13
   Svara
   • haha, du ser ut att vara runt 30bast på bilder/videos.
    Sen när jag såg inlägget om att du tog studenten? wosch.

    sandrie 2009-06-07 15:59:12
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.