Mitt nya snygg-fula armband.

Jag har glömt att visa upp ett armband jag köpte i förra veckan. Jag stod och velade i 5-10 minuter, fult? snyggt? fult? snyggt? fult? snyggt? Kom snabbt på (eller inte..) att det är snygg-fult. Men jag tänkte som så att det kostade inte så mycket så vad gör det om hundra år. Det är chunky och colorful, en kombo som funkar bra för mig. Sen så var det ju det sista exemplaret så då var jag ju nästa illa tvungen att köpa det rackans armbandet! Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig, har badat och solat hela dagen, underbart, sen ska jag ta mig ett skråvmål för att sedan träffa mulia (amalia) och robärt (robin), mitt favoritpar, alltid lika kul att vara tredje hjulet med dom! ha ha

12 kommentarer
 • Fint! :)

  Maya 2009-07-26 21:54:00 mayanilsson.blogg.se
  Svara
  • @Mogi:
   Hey, troligtvis rätt men att handla bara för att bära de enormt vackra kläder 1 gång för foto skull ser ut som mer börda än passion. Jag älskar kläder själv men vill kanske "bo in mig" i nyinköpta innan jag funderar på något nytt. Tack för bilden med den vackraste lilla blusen !
   God natt !
   //Cissi

   Cissi 2009-07-01 21:59:24
   Svara
   • @Sara: Pördigt = förträffligt hehe

    Mogi 2009-07-01 01:08:04 mogis.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.