Party party!

Jag hade en riktig partynatt inatt med Kelly. På en Torsdag, otroligt ambitiöst. Först så gick vi på Rebecca och Oscars middag på Sturecompagniet, hur roligt som helst! Vi åt en god tvårätters, sjöng, stod på sofforna och dansade och skålade. Det blev verkligen en helkväll, en av de roligaste utgångarna på länge! Vi festade vidare på Hells Kitchen till 4 på morgonen, skålade i bubbel och dansade så det ven! Torsdagar är riktigt galna! Ska ta och äta en jummy frukost nu, sen ska jag publicera mina 2 inlägg om de 2 veckor som passerat.

Min gamla skolkamrat Marith och jag! Bilden lånad från Stureplan.

7 kommentarer
 • Heja Mailn och Marith!

  Liivi 2009-12-04 19:06:10
  Svara
  • Vad roligt :D

   E - Bloggen om mode & skönhet 2009-12-04 16:18:22
   Svara
   • @Emz: Hon passar grymt bra i sitt röda hår! :)

    Mogi 2009-12-04 15:31:33
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.