Breaking news!

whitneylauren1

 

Vackra Whitney och Lauren!

 

Adam DiVello (Kreatören av The Hills, credd till den mannen säger jag bara) meddelande på Ryan Seacrest’s radioshow här om dagen att Lauren Conrad kommer vara med på the final afterparty för det sista avsnitten av The Hills! Någonsin! Snörvel! The Hills har jag dyrkat de senaste åren, de är absolut till en stor del för min kärlek för California som ligger mig extremt nära om hjärtat samt för de härliga personligheterna som The Hills har introducerat oss för. Vi har fått följa deras break ups, make ups, ny vänskapsband knyts och bryts.

 

Jag älskade när Whitney och Lauren satt i deras garderob på Teen Vogue och pratade om helgens äventyr och dejter. Jag önskar att jag också kunde få sitta i en garderob på en tidning och tjöta på med min ybertrevliga och fashionabla arbetskollega. Den 13 Juli sänds det sista avsnittet av The Hills genom tiderna, 6 säsonger senare av ren och skär lycka.

4 kommentarer
 • Åh! ÄLSKAR The Hills (och The City också såklart), Det bästa var helt klart när Lauren och Whitney var med i Hillsan båda två! :) Ha en fortsatt trevlig vistelse!

  Evelinn 2010-07-02 01:18:37 woozey.blogg.se
  Svara
  • Jag håller med dig! Fick ett hål i hjärtat när jag fick redan på att detta var den sista säsongen!

   www.scenbloggen.com/christine

   Christine 2010-07-01 18:01:22 www.scenbloggen.com/christine
   Svara
   • Usch ja, visst känns det hemskt att alla tiders bästa show läggs ner :( Fast å andra sidan så blir bara The City bättre och bättre, så man har ju fortfarande något att kika på :)

    Camilla 2010-06-30 15:34:35 camillacarlssons.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.