Fantastisk paella till middag

paella

 

Det blev en brakmiddag på Hugos Tapas.

 

Igår blev det middag på Hugos Tapas, en riktigt bra tapasrestaurang. Deras drinkar är av riktigt bra standard också, tog en sommrig Strawberry Mojito, den var riktigt fräsch! Vi började middagen med lite tapas, små smarriga snittar, eller jag tyckte det var obehagligt att anjovisen i snitten glänste så jag höll mig undan och sparade mig för paellan, den tog en himmlans tid att tillaga, jag höll på att somna vid middagsbordet innan den kom, men det var verkligen inte en besvikelse, den var ljuvlig! Man fick så mycket paella så man hade lätt kunnat mätta 10 magar men de gav oss resten i en doggybag så inget slös här inte!

 

Hett tips till er som är på Malta, Hugos Tapas! Gå dit och ta en drink eller njut av deras tapas! Ni kommer inte ångra er!

2 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.