Gårdagens

mii

 

Innan middagen, extremt fint ljus låg över vattnet!

 

mii2

 

Ballerina - Giuseppe Zanotti - Shorts - Abercrombie & Fitch - Tunika (Ny!) - Smooph

 

Det är helt underbart här på kvällarna, det är 20-25 grader och en svalkande bris, no cardigan neeeded. Jag älskar Medelhavet och trivs alltid lika bra när jag är här. För er nya läsare så växte jag upp i Toscana i Italien, högst upp i en vacker italiensk villa i Lucca (som en svensk herrgård) med utsikt över de böljande toscanska kullarna, vackrare än så går det inte att bo, jo, om man hade haft havet rakt framför sig, absolut, det hade ju vart drömmen, men så var ju inte fallet. Om det är något land jag saknar oerhört mycket så är det Italien, känner för att åka till Rom i Augusti, eller juste ja, Venedig är ju inbokat i Augusti, att jag glömt bort det. Ska bli skönt att bocka av den staden från listan to visit innan den sjunker, känns ju hemskt trist om det skulle hända.

 

Nåväl, såhär såg jag ut i min nya tunika från Smooph igår, älskar modellen, har en likadan i beigt, riktigt svalkande material för sommaren.

6 kommentarer
 • jag undrar åxå vilken stl du valde på den.. jag har beställt en sådan fast vit, å jag e superosäker på om den kommer passa.. =(

  nina 2010-07-08 10:01:53
  Svara
  • Sjukt snygg tunika !! Om jag hade råd skulle jag köpa, den var ju grymt läcker och du bär den, som vanligt, riktigt snyggt !

   Love /D

   Dhanii 2010-07-03 22:05:29 www.dhaniis.blogg.se
   Svara
   • Du är så jäkla snygg i din bränna och alla fina tunikor:)
    Finare klädstil får man leta efter, alla modebloggar kan slänga sig i väggen.

    Ha det gott Malin!

    Kram Madeleine

    Madeleine 2010-07-02 09:15:39 www.livetuppochner.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.