Härliga stunder

mwee

 

Vilken svensk högtid kan detta foto blivit tagit på mån tro?

 

Det har börjat komma upp härliga bilder från Midsommar på Facebook och jag bläddrar igenom dom alla med ett stort leende på läpparna, vi hade det så förbaskat roligt! Var länge sedan jag skrattade så mycket som när vi lekte alla lekar ute på gräsmattan efter middagen som vi förtärde på altanen. Måste börja leka mer! Det är en sak som är säker, fasiken vad roligt man har det! Ni ska även få se en bild på min rabatt till krans, det var ett sant mästerverk! Det jag gillar mest med Midsommar bortsett från alla hysteriska lekar är att få sitta och knåpa med sin krans, man känner sig som ett riktigt Bullerbybarn! Och det är sann glädje det!

 

Nu har jag iaf intagit dagens dos av solande och plaskande i saltvatten! Skulle kunna fylla ett helt saltkar om jag bara hade tid och ork att skrapa bort all salt från min kropp som torkat in! Det var ruskigt varmt ute idag, säkerligen 32 grader i skuggan vilket gör det läskigt varmt i solen, håll på att svättas ihjäl, därför så höll jag mig till vattnet mest hela tiden! Men jag längtade tillbaka så mycket till min bok i solstolen så jag varade aldrig överdrivet länge bland det ryska kollektivet i poolen (Känns som halva rysslan är på vacation just nu). Nu ska jag ta och duscha ur allt salt ur håret och gör mig fräsch, hoppas tvålen biter!

6 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.