Tips tips

 

antikbatik

 

antikbatik2

 

Ett märke jag älskar är Antik Batik! I Paris finns dom överallt så jag blev överlycklig när de dök upp runt varenda hörn. Här är deras lilla krypin i Galleries Lafayette, jag hittade världens läckraste ballerinor från AB. Men tyvärr hade de inte dom i min storlek, blev så himlans besviken, ni hade förstått om ni sett dem. Det var håriga leopardskor höll jag på att säga haha, det lät ju fresh, men de var sträva leopardballerinas i mörka färger, grymt snyggt, längst fram satt en rosett som var gjord i mörka swarovskistenar, eller liknande. De var så läckra i sin helhet. Men man kan inte ha tur helatiden.

 

Nu börjar min resgen kicka in, jag känner att jag måste boka en resa snarast..En resa till en metropol = New York och sedan sitter inte en plask och bad semester helt fel. Våra familjeresor till Mauritius har varit bland de mest fantastiska resor jag upplevt i hela mitt liv, Le Paradis, Belle Mare Plage är hotel ni ska lägga på minnet, det är paradiset on earth!

5 kommentarer
 • @ Linnea: Du och jag semestrar kungligt alltså ;D

  2010-10-02 00:07:37
  Svara
  • @ Sara: Vad underbart att höra! Fast man vet ju inte vilken färg ens ballerina kommer i då, de är ju alla i olika nyanser och mönster :/

   2010-10-02 00:07:05
   Svara
   • Skorna finns på net-a-porter :) klickade hem den tidigare i höstas!!

    Sara 2010-09-30 15:07:10 Sara
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.