Vinn shopping-spree hos Fröken Fräken!

 

Jag har ordnat en mysig tävling till er läsare! En lycklig läsare vinner ett presentkort på 1000 kr (Yippie wiee!) att shoppa loss för i den mysiga inredningswebshopen Fröken Fräken! Allt ni behöver göra är att:

 

1. Gå in på Fröken Fräkens hemsida och välj ut något speciellt du gärna skulle vilja vinna, lämna sedan en kommentar med en liten motivering varför här i kommentarsfältet.

 

2. Signa upp på Fröken Fräkens Nyhetsbrev (Knappen högst upp till höger på hemsidan). Använd samma adress som ni lämnar i kommentarsfältet.

 

3. Ni får extra poäng i tävlingen om ni blir fan av Fröken Fräken på deras fanpage på Facebook.

 

Tävlingen avslutas på Söndag! Tills dess är det bara att tävla på! Good Luck!

 

kollage

101 kommentarer
 • Jag vill vara med! :) Tre lotter till mig =)

  Jag är barnsligt förtjust i alla CULT design grejer. Nu ska vi förmodligen flytta inom kort, till ett hus på 10rok. Som en "omstart" då detta hus tidigare tillhört sambon och hans ex. Jag kan inte riktigt smälta detta då mkt av hennes gamla bråte finns kvar :/
  Jag önskar mig inget annat än ett annat boende, där vi ALLA kan trivas.

  Pengar att fylla alla rum finns absolut inte, då vi har tre barn - och väntar det fjärde. Jag går hemma med lägsta FP (mammaledig till minstingen nu under tiden jag väntar nr 4) och sambon försörjer alltså hela familjen med sin inkomst.

  Jag skulle alltså vilja köpa CULT design badrumsset för 630kr. Vore verkligen superkul att få hem ett så fint set! Väggfickan från CULT vore också grym att ha, då jag nyligen börjat plugga på distans och har svårt att hålla reda på alla grejjor!

  Jag gillar på fb (Annika Nilsson) och har signat mig på nyhetsbrev (familjenpettersson@hotmail.se)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se
  http://nilssonpettersson.blogg.se

  Annika - tre barn i huset och ett på väg! 2010-09-13 00:05:05 www.nilssonpettersson.blogg.se
  Svara
  • Jag är världens klantarsel! Jag är människan som kan konsten att börja med fel fot och fälla krokben på mig själv och jag håller på och möblerar om i min lägenhet, katastrof! Jag lyckades slå sönder min hallampa igår när jag skulle flytta lite gardinstänger, klantigt men lite svinn får man väl räkna med antar jag...eller? Hur som helst så hade ju en ny lampa suttit som en smäck och vilken tur att det fanns en übersöt hos fröken fräken, nämligen Koziol - Josephine. Snygg design och den kommer lysa upp min ack så mörka tillvaro i hallen på ett förträffligt sätt.

   Kramar


   Thessan K

   Thessan K 2010-09-12 22:46:59 thessank.blogg.se
   Svara
   • Jag skulle vilja ha lite olika fina burkar från Derrière la Porte :-)
    Med dem skulle jag få lite ordning & reda och det skulle bli mer enhetligt här hemma.

    Spacegirl 2010-09-12 21:36:41
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.