Frågor och svar

Bild 2010-11-15 kl. 18.10 #4

Har du mycket vänner? Ibland får jag en kännsla av att du är rätt så ensam… Har du några tips på hur man får fler vänner..?

Tack för en bra blogg duktiga Malin!

Tack så mycket! :] Jag har 5 nära barndomsvänner som står mig närmst om hjärtat. Men jag skriver oftast inte ut namn på de jag umgås med i bloggen då jag känner att det är jag som bloggar om mitt liv, bloggar inte om andras, tycker man ska respektera det. Ett tips att få nya vänner är att våga vara öppen, fråga ut personen på en fika i veckan eller liknande!

Har du några planer på att börja studera igen i framtiden? I så fall, vad?

Just nu driver jag ju min Enskilda firma samt mitt Aktiebolag, vilket är ett heltidsjobb. Men jag är definitivt öppen för att plugga i framtiden om jag finner en utbildning som jag verkligen faller för! Definitivt inom ett kreativt område! Kreativiteten är min styrka!

Hej! Jag undrar lite om hur du ser på de åren då du har växt upp i Bromma. Jag är själv därifrån och undrar vad du tycker om att bo där. Upplever du att människor har fördomar om Bromma? Mvh fd Äppelvikare

Gamla Bromma är fantastiskt mysigt, älskar det, speciellt på våren/sommaren, har bott i Smedslätten, Äppelviken samt Nockeby och allt är wonderful. Ja, folk har verkligen fördommar om Gamla Bromma, när jag gick i 9:an på Äppelviksskolan så blev jag muntligt attackerad av en tjej på tunnelbanan då hon insåg att jag bodde där. Men mycket av kritiken man får ta är obefogad, jag tycker Bromma människor är fantastiskt trevliga och down to earth :]

Hej malin! först och främst vill jag säga att du har världens mysigaste blogg. här kommer några frågor
- tränar du något? isf vad?
- vad är din favoritdryck när du är ute och klubbar?
- vad tror du att du gör om tio år?

Tackar tackar! Jag tränar tyvärr inte, om inte alla mina shoppingpromenader räknas ;] Jag älskar bubbel eller mojitos. Om 10 år så är jag fortfarande en mångsysslande företagare, jag älskar att ha många bollar i luften. Jag måste ha variation i mitt liv, annars börjar jag stå och stampa.
Vad önskar du dig i julklapp?
Sen 3 år tillbaka så har vi inga julklappar i min familj, 1 på sin höjd. Vi skänker pengarna som skulle gått till klappar till diverse välgörenhet.
Hej världens snyggaste bloggerska!
Jag undrar om du kan lägga upp lite mer bilder på ditt hem hemma i sverige! så man får lite inspiritation o hur du bor. Och sen mer skönhetstips, älskar videosarna du lägger upp! Diet eller liknande? hur håller du dig så fin och brun? snälla besvara detta!!STOR KRAM
Hehe sötnöt! Mitt hem i Stockholm är privat och jag hoppas det respekteras :] Men ibland så visar jag upp olika inredningspartier ur mitt rumm, det är väl det jag gör på min höjd. Jag anser att hemmet är något väldigt personligt och privat. Jag ska bli bättre på videobloggandet, har bara haft dåligt med inspiration på sistone. Jag går inte på diet och har aldrig gjort, jag tycker man ska njuta av precis all mat som man behagar! Jag håller mig brun i ansiktet med I.D’s warmth, fantastisk produkt!
Vet inte om min fråga som jag skrev precis försvann eller inte för det hände något. men jag undrade i alla fall hur man tar sig igenom sista året på gymnasiet med höga krav på sig själv och samtidigt kunna vara ute varje helg samt annat man vill göra. hur löste du detta? kram
Jag var EXTREMT skoltrött sista året i Gymnasiet, men det tror jag alla är mer eller mindre. Jag lyckades ändå hålla mitt snitt över 18.0 vilket jag är stolt över med tanke på hur många sovmornar det blev sista året. Det är bara att bita i det sura äpplet!
Hej, måste bara säga att jag ääälskar din blogg! Du verkar vara en sån himla snäll och gullig tjej:) Jag har några frågor till dig:

1: Vad gick du för linje på gymnasiet och högskolan?
2: Hur länge ska du bo i New York?
3: Skulle inte du kunna göra ett inlägg om vilka sminkprodukter och hårprodukter som du använder?:)
4: Vart köpte du din chanelväska?

Kram!


Roligt att du gillar bloggen! :] Jag gick först natur-natur på Enskilda Gymnasiet, sen bytte jag till sam-språk på Kungsholmens Gymnasium, sen åkte jag till USA på high school year, jag hittade aldrig rätt i gymnasiet, önskar jag fått mer vägledning vad jag ville göra i högstadiet. Jag kommer nog vilja bo i New York i iaf 1-2 år, kanske mer, kanske mindre. får se vilket visum jag får! Det har jag gjort flertalet gånger, leta lite bland ”Tips” kategorin så dyker det nog upp :] Min Chanelis är från Paris, från butiken Vintage Paris.

Vad kul med frågestund!

Vart kommer diit ipod skal (lila bling) ifrån? och hur mycket kostade det?:D
vilka länder har du varit i & vilka vill du besöka?:)

Det kommer från Mirabling och kostade 4995 kr tror jag. Jag har varit i USA, Barbados, Mauritius, Italien, Spanien, Belgien, Portugal, Frankrike, Malta, Nederländerna, Egypten, England, Österrike, Schweitz, Norge, Danmark är dom jag kommer på nu. Jag skulle vilja åka till Antarktis samt Australien.

Men hur gör du med visum och uppehållstillstånd och allt om du sa flytta dit? Det är ju extremt svårt att få visum till USA.

Jag kommer nog skaffa Mediavisum, ska göra lite mer research på den fronten.

Vad gör du i NYC? Semester, jobb? Vart bor du nu? Har Panini åkt hem?
Vart ska man sattsa på att bo om man vill bo någorlunda i smeten men endå inte i dom dyraste områdena?

Jag lever livet i New York!! :D Semester/jobb med tanke på att jag bloggar. Panini åkte hem för över 1.5 veckor sedan. Jag är här och hälsar på svenska vänner som bor i New York. New York är väldigt trendkänsligt, olika områden blir trendiga i omgångar. Förut var Soho otroligt trendigt, men nu är det exempelvis DUMBO i Brooklyn som är extremt trendigt. Jag kommer nog vilja bo i Gramercy, riktigt mysigt! Det händer otroligt mycket i Flatiron distriktet, man vill helst inte bo på upper east side eller upper west side, händer bannemig knappt någonting där uppe. Kanske att man flyttar dit när man har familj. Men som ungdom i New York vill man bo i buzzet!

9 kommentarer
 • Hej Mogi!

  Jag har skickat två mail och nu skrev jag en fråga när du hade frågestund här i bloggen. Jag vill åka med en språkorganisation till Kanada och plugga franska nästa år. Du reste med Blueberry till USA, tycker du att de är en bra organisation? Tycker det är så svårt att välja ngn org. att åka med eftersom det finns så många ;)

  Skulle bli glad om du svarar :)

  Debbie 2010-12-04 21:40:03
  Svara
  • @ Hanna: Vi hängde mest på vårt resort, Le Paradis, så tyvärr har jag inga tips :(

   2010-12-03 18:51:38
   Svara
   • @ Tilde: Tack för tipset! :D

    2010-12-03 18:50:57
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.