Bekväm i morgonrocken.


smycken

Har precis duschat, gillar inte att duscha på gym så jag gör det alltid hemma. Jag förstår mig inte på personer som är så bekväma så de traskar runt spritt språngande nakna i ett omklädningsrum på SATS där ca 30 andra personer kan se dom. Hur känner ni för det?  Men nu till saken! Jag har blivit stormförtjust i ett märke jag upptäckte nyss, Megan Greene, hon gör smycken helt i min stil! Halsbandet kostar 1 795 kr och ringen ligger på 1 745 kr, jag måste köpa båda! De är så vackra!

33 kommentarer
 • Isabella : nu får du väl ge dig, eller gå och lägga dig, som Malin säger. Människor som har olika åsikter är inte nödvändigtvis "bittra" och avundsjuka...nu har det gått hejdlös inflation i dom här begreppen...nu vill jag inte se ordet BITTER el AVUNDSJUK på ett bra tag.

  "klockrent inslag" säger du...klockrent är det ju bara om man själv har samma uppfattning. Alla har vi olika syn på saker och ting.

  Jag har inte sett någon spy galla, och vi andas förmodligen lugnt allihopa utom du som blir så indignerad.

  Anna 2011-04-01 11:22:14
  Svara
  • Äsch, låt folk ta sin tid på sig i omklädningsrummet. Jag tycker det är starkt att de kan stå naken framför folk istället. Jag mår dåligt av de människor som slänger av sig kläderna och skyndar på med handduken istället, de måste vara superobekväma i sig själva? Finns ju även de som tar på sig BHn under tröjan, hemskt!!
   Nej tack till fjantigheter i omklädningsrummet! Sen upphöjer jag inte nakenheten här, men man behöver ju inte göra en stor grej utav det? Sen behöver man ju inte glo på de som är nakna om man inte vill? Om det står en tjej med rumpan mot dig Mogi så kan du väl be henne flytta lite nästa gång?
   Peace

   Dhanii 2011-04-01 08:33:32 www.dhaniis.blogg.se
   Svara
   • I frankrike byter var och en om i ett eget bas; i alla simhallar och dylikt. Duscharna har skarmar emellan sen gar man i handduk till sitt bas och kommer ut pakladd. Det ar INTE alls helt naturligt for alla det dar med gemensamt nakna!! jag tkr det ar jattejobbigt att vara naken med okanda manniskor. sa ar det bara. andra far vara det, men respektera aven de som ar pryda.

    leah 2011-03-31 20:23:18
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.