Maffig låt!


httpv://www.youtube.com/watch?v=UBhdIcb84Hw

Älskar den här låten! Får mig att vilja boka en resa till New York på studs! Nu ska jag puttra ner till ICA och handla ingredienser för kanelbullar, tänkte baka lite åt mig och killen, spännande att se resultatet.. ho ho.. Om det ens kommer bli några färdiga bullar, jag älskar nämligen att äta kanelbullarna i degform precis innan de åker in i ugnen.. he he..

2 kommentarer
 • Hej,

  Jag åker till Paris nästa torsdag. Jag såg på LVs hemsida att väskorna är billigare i euro än dollar.
  Är LV billigare i Paris? Är Hermes och några andra märken billigare där?

  Vore VÄLDIGT tacksam för svar!

  Hälsn Monika

  Monika 2011-04-12 12:38:48
  Svara
  • Du verkar vara så fin. Kommer fortsätta följa dig.

   Lina 2011-04-10 20:11:34
   Svara
   Visa alla kommentarer

   Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.