Ömklig dag..


Bild lånad från Stureplan.se från Hells KitchenIgår var jag och pojkvännen ute med två vänner, vi började hemma hos våra vänner där vi drack gott vin och pratade tills klockan blev 4 på natten, haha, vi hade det för trevligt, sen avslutade vi på Hells Kitchen.. därför har det varit radiotystnad från mig idag, jag har inte varit på topp, legat i soffan hela dagen och tittat upp i taket eller sovit samtidigt som killen skrattat åt min ömkliga uppenbarelse. Aldrig mer vin under en utgång säger jag bara, är alldeles för känslig! Vi pallrade oss iväg och handlade middagsingredienser för några timmar sedan, dagens prestation, alltid något, vi har gjort en magisk saffranspasta, sen blir det ekologisk vaniljglass från Sia (Den godaste vaniljglassen) med varma bär framför Eat pray Love, jag känner mig äntligen mänsklig! Det var bannemig på tiden!

18 kommentarer
 • @ Cornelia: Yes

  2011-04-19 09:54:22
  Svara
  • har du ny pojkvän?

   Cornelia 2011-04-19 00:37:57
   Svara
   • Fina ni var tillsammans :)

    Lotta 2011-04-12 21:53:34
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.