Mys på Villa Godthem


HEMMA I STOCKHOLM IGEN! Och detta ”firade” (Beror ju på hur man ser det hoho..) vi med en härlig lunch i solen på Villa Godthem på Djurgården, mitt nya favorithak! Dyra priser men jag orkar inte tänka på det för att det är föör underbart, här ska jag hänga hela Augusti! =) Deras inredning, location (precis vid vattnet), porslin och mat är HELT i min smak! Idag tog jag deras burger med pommes, såååå gooottt! Och såsen, sååååå underbaaaar! Jag och älsklingen är helt enkelt stormförtjusta i denna fantastiska restaurang!

7 kommentarer
 • Det är ju deras berömda plankstek du ska äta Malin!:)

  Cissi 2011-08-02 07:43:59
  Svara
  • @ Carl Alfred: Tack :)

   2011-08-01 11:19:48
   Svara
   • @ Hannah: haha va?

    2011-08-01 11:19:38
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.