Lördagen

 

Bilder lånade från Stureplan.se

Vilken helkväll det blev igår igen! Blog Awards 2011 hölls på Hotel Marriot på Kungsholmen, mycket mindre än tidigare år. Mer effektivt men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag 2008 samt 2009 var de bästa åren. Något jag lade märke till igår är att många dök upp otroligt berusade och vissa rakt upp och ner fulla.. Extremt oproffsigt tycker jag. Jag stod och pratade med otroligt trevliga sponsorer till galan och knöt nya kontakter till framtida projekt man kan skapa tillsammans. Samtidigt som berusade tjejer stapplade förbi..lite komiskt..man alla väljer själva hur de vill representera sig under samanhang som dessa.

 

Efter galan så åkte vi till efterfesten på Hells en stund men vi kännde för lite miljöombyte så vi gick upp till V/The Wall istället, otrooooligt mycket människor och snart förstod vi varför, Zlatan hade kapat av halva lokalen för hans bord haha, så resten fick trängas som kompakta sillar medan han och hans vänner säkert hade 2 kvm yta per person, orättvisa! Vid 3 så gick vi ner till Hells igen där vi stannade resten av kvällen! Ett koncept jag känner mig väldigt familiär med hehe!

3 kommentarer
 • @Amanda: Alkohol är kontaktfrämjande. När jag går på krogen och beställer en Guinnes och en whisky så kommer det alltid fram folk (ofta kvinnor!) som frågar vad man dricker. Alla är nyfikna och tycks ha en åsikt! Sedan har man sällskap hela den kvällen (om man vill) utan att supa sig aspackad! Socialt drickande är bara bra, och knappast skadligt!

  Ballo 2011-09-20 01:09:38
  Svara
  • vad tråkigt att vissa väljer alkoholen framför kontaktknytningen. alla har ju inte begåvats med den sociala förmågan... eller så är de helt enkelt osäkra i sammanhanget!

   amanda 2011-09-19 17:01:19 bootylicious.devote.se
   Svara
   • Haha! På bilden kan jag se Jonnie Walker prata med Charles Ellner! Skönt att se att han blivit frisk!

    Ballo 2011-09-19 01:15:41
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.