Syster P by Mogi
ÄNTLIGEN ÄR DET OFFICIELLT! Och ni fina läsare är dom första som får se min minikollektion jag gjort i samarbete med Syster P! Det har varit så himla roligt att skapa dessa smycken! Att gå från mina skisser på ett papper till smycken som visas i en monter på Formex mässan känns otroligt! Är så himla nöjd! Fick även en sådan fantastisk respons från inköparna på mässan, de första beställningarna har redan flugit iväg! Så himla kul! Fick så mycket beröm för armbandet, det är verkligen strålande vackert, kommer bli en favorit hos mig! =)Jag vet inte om ni ser tagsen men det står Syster P by Mogi på dom, otroligt sött! Imorgon ska jag tillbaka till Formex mässan för att träffa nya inköpare, kommer bli så kul! Vad tycker ni?

65 kommentarer
 • Stunning pieces!!

  Dena 2011-09-05 12:57:42
  Svara
  • Underbart armband! Kommer garanterat köpa :)

   Sussi Ö 2011-09-05 10:31:18
   Svara
   • Vilken design! Jag älskar det! Vill se mer från dig! kramar

    Sofia 2011-09-04 17:33:29
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.