Tordagsnatten


Bild lånad från Stureplan.se 

Förlåt för min frånvaro idag! Men om ni följer min twitter så uppdateras det flitigt, så glöm inte att följa den, där är det alltid action! Igår efter en 11 rätters på Esperanto så gick jag och älsklingen ut och mötte upp lite vänner. Vi satt hemma och pratade fram till halv 3 hemma hos lite vänner, då bar det iväg till Stures en liten snabbis innan vi gick ner till Hells där vi festade loss resten av natten, vi hade en dunder, kalas, brak, rolig natt! Så det känns heeeelt underbart att toffla ner sig totalt resten av helgen! =) Kvällen har spenderats hemma hos svärföräldrarna där det ätits middag, ätits glass och druckits te, nu är vi hemma igen, redo för lite avsnitt, sen sova, jaa!

0 kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.