Två flugor i en smäll

Bild lånad från Stureplan.se

 

Igår var det myskväll med Emilia, vi satt och pratade och drack en massa te, men vid  halv 1 tiden var hon tvungen att åka hem, leaving me alone med massa te. Tanken av att sitta ensam hemma och dricka te resten av kvällen var inte överexalterande i mina tankar så jag reste mig upp från min insuttna plats i soffan och borstade igenom håret lite,  satte på lite mascara och rouge och puttrade iväg in till stan och mötte upp älsklingen och tog en liten vända på stan! Är på Laroy på bilden, så länge sedan jag var förbi där sist, där var jag alltid som 18 åring! Sen gick vi in på Hells och avslutade kvällen där! Eller kvällen avslutades på 7/11 där det alltid är helt galet på natten, ibland kommer man inte ens in! Andreas ville köpa deras wok men efter det gick vi hem, vi drack lite te och somnade till ett avsnitt av Grey’s, lyckades med en hemmakväll + en utekväll, samma kväll, skillz!

4 kommentarer
 • @ Sandra: Tack för din fina feedback! =) Hugs

  2011-10-08 14:41:11
  Svara
  • @ Karin: you are too sweet!

   2011-10-08 14:40:51
   Svara
   • Jag tycker din blogg blir bättre och bättre hela tiden!! En av favoriterna - helt klart!

    Ha en bra lördag :-)

    Sandra 2011-10-08 13:48:43
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.