Avicii på Suite

Bild lånad från Stureplan.se

Igår var det invigning av den nya klubben som ligger i Stures, Suite! Det blev en riktig helkväll! Nu är denna gamla panshis mätt på utgång ett bra tag framöver, en bra utgång per månad räcker bra för mig! =) Avicii spelade så ni kan ju tänka er hur galet det var, vid 12 tiden så var stället fullsmockat, de kunde släppa in 150 personer och över 400 stod på listan, det var helt galet! Efter Suite så åkte vi hem till mig och Andreas och körde efterfest, vi drack champagne, åt baguettemackor, spelade trivial pursuit…skön kombination! Nu ska jag hem till föräldrarna på middag, ser fram emot det något enormt, är hungrig som en antiloooop!

4 kommentarer
 • vart kommer blusen ifrån? jättesnygg!

  A 2011-11-06 13:59:49
  Svara
  • Wow, vad snygg du är i den där kavajen/koftan/you name it. Skitsnygg. Du strålar som vanligt :)

   Hannah 2011-11-05 00:46:46
   Svara
   • åh vad fin du är!
    Jag älskar verkligen ditt hår det är super fint!

    Sandra 2011-11-04 23:20:11 picturesbysandra.devote.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.