Christmas skirt


Jag hittade denna underbara röda kjol inne hos ChicWish i förra veckan! Perfekta kjolen att ha på sig på Julafton! Tänk att det är första advent om bara några dagar! Men o’boy vad jag ser fram emot det! Pappas hemmagjorda pepparkakor, ett recept som gått i släkten i säkert 100 år nu och mammas saftiga lussekatter! Saffransfyllda upp till max! Möms!


14 kommentarer
 • Den var fin! :) Skikkelig julestemning over den!

  Cupcakes og champagne 2011-11-24 09:11:03 pinkpoodlepuff.blogspot.com
  Svara
  • @ Dessie: Jag har beställt hem 4 plagg från den hemsidan, väldigt trygg =)

   2011-11-24 01:46:49
   Svara
   • Underbar kjol!
    Funderade bara kring om du vet något kring hur säker sidan som kjolen är ifrån? Jag menar att i dagens läge så kan man ju inga lita på alla hemsidor, så jag tänkte om du själv har någon erfarenhet av sidan? För isf blir det definitivt köp :)

    Tack för en underbar blogg för den delen!! :----)

    Desse 2011-11-24 01:00:30
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.