Dagens


Min dag har varit riktigt givande hitills, började dagen med jobb sedan vid 12 tiden så gick jag ner till Hotel Diplomat där Oriflame hade en presslunch för deras nya serie ”Eco Beauty”! Vill ni vinna deras nya hudvårdsserie? In på min Facebook sida, där kommer den lottas ut! Yay, julafton everyday!Klänning – By Malene Birger – Kavaj – Anthropologie – Jacka – ChicWish - Ring – CC Skye – Väska – Chanel – Skor – Mukluks – Strumpbyxor – Wolford

18 kommentarer
 • Jag tror inte att väskan passar till dina stövlar, annars helt ok looken. Prova jackan med en bälte, då kmr din fina midja synas. Kram

  Anna 2012-01-14 02:42:14
  Svara
  • @ Emma: Jag provade precis att gå in och det fungerade, vad händer för dig?

   2011-12-02 15:15:09
   Svara
   • Varför kommer man inte in på chicwish hemsidan som du länkar?

    Emma 2011-12-02 14:52:52
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.