Mys på Caddis


Idag så gick jag och Emilia till vårt älskade Caddis! ( Eller Caddan, haha, gillar ni våra nya smeknamn? Vi har även döpt om ”Grodan” till Paddan! Yääh.) Vi jobbar stenhårt på att sänka medelåldern drastiskt på Caddis så vi måste spendera all vår fria tid där!! Hähä! Jag trivs helt underbart i denna miljö, mitt framtida bibliotek ska se ut som denna sal, fast halva storleken, mysigare så. Där ska jag dricka te med nära och kära var och varannan dag!

Jag beställde in en hot cocoa och en morotskaka, den smakade extra juligt, tror de gjort den med extra mycket nejlika och kardemumma, helt klart! Alltid lika underbart när Emilia är hemma från Uppsala, vi har exakt samma hysteriska humor så vi sitter mest dubbelvikta hela tiden, resterande gäster på Caddis undrade väl om vi spetsat våra hot cocoas..!  Efter några timmars mys på Caddan så gick jag upp till NK och köpte lite smått och gott inför middagen! Som Andreas ska laga, måste jobba, plus att jag lagade en GRÖM middag igår!


 

1 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.