Sneak peak..


Here is a sneak peak of one of my outfits for New York fashion week. I will wear my new sequin cardigan from Valerie combined with a gorgeous pearl beaded top.. You will see the result in a couple of days. I am so happy that I got a hold of the sequin cardigan as it is sold out all over town, it is so pretty!

Här är en liten sneak peak på en av mina outfits för New York fashion week. Kommer bära min nya paljettkofta från Valerie, kombinerat med en otroligt vacker pärlbroderad topp. Ni får se resultatet om några dagar. Jag är så himla glad att jag fick tag på paljettkoftan, den har verkligen varit helt slutsåld överallt. Men det är förståeligt, den är helt fantastisk!9 kommentarer
 • Otroligt snyggt! :D älskar den milda färgskalan och att du blandar olika material! Sååå himla snyggt! :)

  Emilia 2012-02-09 20:35:05 happinessisacupoftea.blogspot.com
  Svara
  • Haha vad pratar Thea om? Det var ju jättevackert:) hursomhelst så verkar hennes mormor ha en snygg stil;)

   Caroline 2012-02-09 15:40:37
   Svara
   • Köpte en likadan kofta från Zara för 1000 spänn, känns bra ;)

    Amanda 2012-02-09 14:21:56
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.