Tweed skirt from Alice + Olivia


I bought this gorgeous tweed skirt from Alice + Olivia in New York in their store next to Bryant Park, they also have it in their store high up on Madison. I like the store high up on Madison a tad more, they had more of the fun pieces and a cozier store in general. I bought more pieces from Alice + Olivia, I will show you those pieces next week! They have such a fun spring/summer collection, I love it!

Köpte den här underbara tweedkjolen från Alice + Olivia i New York i deras butik brevid Bryant Park, bra utbud i den butiken men jag måste säga att deras butik högt upp på Madison är snäppet vassare, roligare och festligare pieces har dom tagit in och butiken i sig är härligare att vistas i tycker jag. Köpte fler plagg från kollektionen, visar er dom imorgon! De har lyckats riktigt bra med kollektionen!

1 kommentarer
  • ÅH vad avis jag är!! Har velat beställa den från net-a-porter i ändå sedan den kom ut där! MÅSTE bara göra det :D

    Agnes 2012-02-26 17:08:09
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.