Last two weeks

Some looks from the last two weeks! I am so excited for spring and Rome for that matter, my sister and I are going there for a weekend in the beginning of April! I want to wear color, color and more color! And by the way, my Tom Ford sunglasses are just terrific, I have many sunglasses but the ones I keep coming back to are my TF, hehe, as you can see in the pictures above..

Här en en liten kompott av olika looks från de senaste två veckorna! Är så glad över att våren är påväg och syster Jinkadoleys och min resa till Roma! Kommer bli en underbar resa med massa inspiration och mat, jag och min syster är lika tokiga i mat! Ska traska runt i färgsprakande kläder och med en glass i handen alla dagar! Jag måste bara visa lite kärlek till min solglasögon från Tom Ford, dom är så chica och passar till allt, älskar deras vintage känsla!

22 kommentarer
 • Ååh. Du är alltid så välklädd!

  Linn 2012-03-19 15:54:51
  Svara
  • @ ANNAWII, @ Mogi: Tack för svar!! Längtar efter den!

   Annika 2012-03-19 00:15:45
   Svara
   • @ Lisa: Tack fina du! =)

    2012-03-18 17:41:40
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.