Spring at Stockholm Market


It was a long time ago since (A couple of weeks, hehe, I am there too often) I last visited my favourite store in Stockholm, Stockholm Market , it is the best boutique in the city in my opinion! I want to fill my closet with new beautiful spring colors, here are some of the things I will buy!

Det känns som en evighet sen jag senast besökte min favoritbutik här i Stockholm, Stockholm Market på Riddargatan 3. Brukar alltid vara inne och nosa minst någon gång per månad men nu var det nog 5-6 veckor sedan sist så det var som att gå in i en ny värld! Så mycket underbara färger, jag blev helt förtrollad! Vill fylla min garderob med vackra färger för våren! Detta är lite av det jag vill införskaffa!The salmon pink and purple skinny jeans från Joe’s jeans, Stockholm Market . Green pastell bag from Rochas, Stockholm Market .

The most gorgeous dress from Victoria Beckhamn, Stockholm Market!

The most amazing pieces from Aurelie Bidermann, Stockholm Market. (All the green pieces, gorgeous)

The most beautiful coral heels from Gianvito Rossi, Stockholm Market .

I die! This jacket! GAHH! It is from my favourite MSGM, Stockholm Market!

16 kommentarer
 • @ Emelie: Have to buy it...

  2012-03-04 14:25:19
  Svara
  • @ Emelie: Vet ej, men skulle gissa runt 1700 - 2000 kr kanske =)

   2012-03-04 14:24:58
   Svara
   • Du hade varit jätte snygg i den "jackan" på sista bilden. Vacker är den. Gilla färgerna på skorna! :)

    Emelie 2012-03-04 13:33:33
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.