Wednesday’s look


This is what I am wearing today: scarf from Lara Bohinc, top from BCBG MaxAzria, skirt from Anthropologie, ring from Caleidoscopio, jacket from Valerie, stockings from Wolford, ballerina flats from Chanel, bag from Balenciaga.

2 kommentarer
 • @ Anna: Mina händer är lila, nej, jag tänker inte sminka mitt ansikte lila/blått :) Jag har som sagt bronze lagret på på min kamera så jag ser brunare ut än vad jag är, är super blek i verkligheten men det framgår ej på fotot. Men nej, kommer aldrig vilja sminka mig lila/transparent i ansiktet, hellre lite kulör än lila :)

  2012-03-07 23:51:06
  Svara
  • Kanske ska tänka på att ansiktet är 3x nyanser mörkare än övriga kroppen (främst hals och hand på denna bild).. Just sayin'!

   Anna 2012-03-07 23:38:28
   Svara
   Visa alla kommentarer

   Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.