Jon Olsson Invitational Åre

Igår så tittade vi på finalen utav Jon Olsson Invitational här i Åre, världens bästa skidåkare var på plats! Dom hade byggt upp ett otroligt hopp och ni skulle sett vad de gjorde, de voltade framlänges i luften 3-4 varv och landade i skidbacken igen, borde gjort en film! Vi ska snart ge oss ut i backen så vi får höras därifrån! Todeloo!

We went to Jon Olsson’s Invitational yesterday sponsored by Redbull, of course, he he. They had made a humungous jump and the best skiers in the world were there to ski and jump. It was amazing to see these people jump, they made 3-4 flips in the air and landed on two skis again, extremely impressive! Now we are off to the slopes! Todeloo!

13 kommentarer
 • =)

  Kajsa 2012-04-09 20:22:28 kajsashrna.blogspot.se/
  Svara
  • @Mogi: Det behövs inte så speciellt mycket "skills" för att få tävlingslicens. Det enda som krävs är att man gått grudkursen och blivit godkänd. Så visst klarar hon det! "Skillsen" får man skaffa på racerbanan! (att köra bil i vanlig trafik är heller inte fel, om man håller sig till trafikreglerna)

   Ballo 2012-04-09 18:07:21
   Svara
   • @ Michaela: nej då, han är inte uttråkad, mindre lyckat foto bara :)

    MOGI 2012-04-09 16:08:41 Mogis.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.