My latest looks

Här kommer några av mina looks från de senaste 10 dagarna, jag är så glad att vi närmar oss vår så man kan börja använda färgstarka, feminina plagg! Jag förstår inte personer som gillar att klä sig i svart till största del, jag tycker mode blir intressant först när man integrerar färg, mönster och material i den kreativa processen! Då skapas en personlighet i kollektionen!

Here are a couple of my looks from the last 10 days, I can’t wait for spring to arrive in Stockholm so I can go color bonanza! I don’t understand people that love to wear black, I think that the fun things with fashion is all the creativity that comes along when you mix color, texture and patterns!

19 kommentarer
 • Riktigt inspirerande allihop.

  INSPO.nu 2012-04-08 01:09:13 www.inspo.nu
  Svara
  • @ H: Exakt, precis så jag tänkte, därför stack jag ut Missoni tunikan så den syns! 8)

   2012-04-05 18:18:19
   Svara
   • jag älskar alla av dom här lookarna! dom är hur lekfulla och härliga att titta på som helst. Jag gillar den vågade brytningen av missoni och tweeden, dock tror jag inte att det hade funkat lika bra om missonin inte hade stuckit ut i armarna, men du lyckades!

    h 2012-04-05 16:40:56
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.