Tävling: Doftljus från Laduree!
Dags att köra en härlig tävling, denna gång i samarbete med Stockholm Market! Ni kan vinna det härligaste doftljuset man kan ha i sitt hem, från Ladurée (Till ett värde av 500 kr, ett riktigt litet lyxljus). Detta är det ni behöver göra för att vara med i tävlingen:

1. Like:a bilden på Ladurée ljuset inne på Mogi by Malin Richardson på Facebook. (Det är där kommer jag utse vinnaren om 1 vecka)


2. Tipsa om tävlingen på det sociala mediet du använder: Facebook/Instagram/Twitter/Blogg/Pintrest etc.


3. Håll tummarna! Bonne chance mes amies!

13 kommentarer
 • Hej! Jag har "gillat" och delat tävlingen på min Twitter här: https://twitter.com/#!/fridaradmark (@-ate dig). Jag skulle älska att vinna den som en "Välkommen tillbaka"-gåva till mig själv när jag kommer tillbaka till Sverige efter mina fem månader studerandes i Hong Kong. Tack för en finfin blogg!

  Frida 2012-04-28 10:27:18 twitter.com/#!/fridaradmark
  Svara
  • Har like:at på FB och skrivit om tävlingen på min blogg, ljuset skulle passa så bra i vårt shabby chic sovrum ;)

   Amelie 2012-04-26 22:25:29 amelietamm.com
   Svara
   • Jag är med och har delat på Facebook :-) Köpte mina första macarons från Ladurée förra veckan i London, lovely!

    Alicia Eriksson 2012-04-26 20:08:30 aliciae.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.