Ancient greek sandalsI have gotten the most amazing sandals from Ancient Greek Sandals for the Maldives, they are extremely antique looking, greek style, I love it. I will show you what they look like when we have arrived at the resort.

Jag har skaffat de perfekta, antika, sandalerna från Ancient Greek Sandals att ta med till Maldiverna, tjejen som designar dessa skor jobbade tidigare åt Balenciaga. Jag visar er sandalerna när vi är på Maldiverna, i dess rätta miljö!

6 kommentarer
 • @ Islandsmamma: Du borde skaffa ett par AGS skor, finns inne hos Stockholm Market! =)

  2012-05-10 15:41:32
  Svara
  • Sooooo can't wait.....ohhh jag måste hitta perfekta sommarsandaler i lite grekisk stil :-)

   ISLANDSMAMMA 2012-05-10 14:38:44 www.islandsmamma.se
   Svara
   • @ Mary: På söndag! :D

    2012-05-10 13:38:16
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.