Dinner at LEAF

Yesterday we booked a table at LEAF restaurant on the resort, a real experience! The restaurant is situated in a herbal garden, they only use locally produced ingredients. I had an amazing salad nicoise for starters (Their own interpretation of it) and it was one of the most delicious startes I have ever had! For main course I had their vegetables stuffed with goat cheese! Absolutely divine too. I finished with their chocolate delight and after that I rolled home to our villa..

Igår så hade jag bokat bord på LEAF, en restaurang där allt är närodlat och ekologiskt, restauragen är belägen i ett örtplantage där de odlar deras grönsaker och kryddor. Jag började kvällen med en nicoise salad tolkat på deras sätt och det var en riktig hit! Till huvudrätt tog jag grönsaker fyllda med goat cheese samt annat spännande och även det var en hit! Avslutade gourmet kvällen med en chocolate delight! Efter det så kan man säga att vi rullade hem till vår villa..

2 kommentarer
 • @ Hanna: haha nämen! hörrö! :P

  2012-05-24 15:28:33
  Svara
  • Åh vad gott! Kan dock inte komma ifrån att "såsen" på efterrätten ser ut som en spermie. Hoho hehhee :D

   Hanna 2012-05-24 13:29:08
   Svara
   Visa alla kommentarer

   Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.