Last week’s looksHär har vi några olika looks från förra veckan, har ni någon favorit? Det är så knäppt att våren ännu inte kommit, längtar tills man kan bära kjolar och klänningar utan strumpbyxor, kanske få lite kulör på min genomskinliga hy..Som tur är så åker jag och Andreas till Maldiverna om mindre än 2 veckor nu, ska bli så skönt med sol och turkost vatten!

My looks from last week, do you have a favourite? Spring still hasn’t arrived in Stockholm, it is pretty cold and cloudy. I just can’t wait until the warmth arrived so you can start wearing pretty dresses and skirts without freezing your butt off. Luckily Andreas and I leave for the Maldives in less than two weeks now, I really need some sun and turquoise water!

9 kommentarer
 • Den sista med RL-skjortan!! Sjukt snyggt men samtidigt casual :)

  Sofia 2012-05-04 19:19:43
  Svara
  • Den första är helt fantastisk!

   Victoria 2012-05-04 19:18:27 www.vickkitas.blogspot.com
   Svara
   • Blir galen på dig när du ler med stängd mun, du ser så sammanbiten ut så får amorvinkeln eller vad det kallas, en så tydlig del i ditt ansikte. Mycket sötare när du ler och visar tänderna, ser gladare och lyckligare ut! Och dessutom gör du det när de bär de snyggaste kläderna :).

    Johanna 2012-05-04 17:44:00
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.