My birthday so far..

I have had a great birthday so far! I started my day with Andreas and his parents, they took us out for a lunch at ”Ett litet hak”, I had a yummy bouillabaisse! After lunch I met one of my closest friend K. at Ladurée for some lovely caramel and raspberry macarons and limonade! Now it is time for more celebration, this time with my parents, yay!

Har haft en riktigt trevlig födelsedag so far! Började dagen med Andreas och svärföräldrarna på Ett litet hak, tog en fiskgryta som slank ner fortare än kvickt! Efter det mötte jag upp en av mina närmsta vänner K. för lite birthday shopping samt en fika på Ladurée! Köpte med oss karamel samt hallon macarons, drack limonad och pratade i några timmar! Nu bär det av till föräldrarna för mer firande, hoppas på ballonger och tårta!

9 kommentarer
 • Vadå, finns Laduree i Sverige???! :D :D :D Var nånstans? :D

  Lisa 2012-05-13 10:18:31
  Svara
  • you look so cute in your photo!! love the macaroon photos too :)
   Have a happy happy birthday!
   xx

   Naghmeh 2012-05-12 23:43:06 thefashionistabubble.blogspot.ca/
   Svara
   • Garattis på födelsedagen! Jag fyllde år i tisdags, och ska fira i morgon med mammas hembakade gräddtårta.

    Vi som fyller år i maj har det liite bättre än alla andra, tycker du inte det?

    Ballo 2012-05-12 23:15:06
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.