Brands I love: MiHBrands I love: When it comes to jeans it is truly hard to find a brand that works for us tall girls. I discovered Made in heaven jeans approximately one year ago and they work like a charm for my legs as they are super long. These jeans are in the London model, not as much flare as Marrakesh. They are super comfy too!

Brands I love: När det kommer till jeans så är det otroligt svårt att hitta jeans som passar oss långa tjejer. Jag upptäckte Made in heaven för snart ett år sedan och det är gudomliga då deras modeller är otroliga långa! Den här modellen som precis joinat mig är deras London modell, inte lika utåtsvängda som deras Marrakeh jeans. Älskar även att deras jeans är så oförskämt bekväma att bära också!

3 kommentarer
 • Du borde prova Rock & Republic jeans! Nästan alla är väldigt långa, 35-37". Jag har över 20 par R&R i olika tvättar och modeller, sitter jättesnyggt också. :)

  Maria 2012-07-01 12:05:42
  Svara
  • @ S: Jag jobbar med mode, vid varje ny säsong så tar man ju till sig de nya kollektionerna och jobbar med dom. Det är det hon inte verkar förstå. För människorna som jobbar på heltid med mode och design så är kläder inte bara något man sätter på sig för att cover up utan det som ger en en inkomst.

   2012-06-30 23:12:05
   Svara
   • Mogi! Har du läst detta? Tänkvärt?

    S 2012-06-30 23:00:13
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.