Ciao Ciao Milano!I just booked a little trip to Milano! How lovely! I am going with one of my oldest friends, we have known each other for 13 years now, crazy! Time flies! Anyhow, we will be living just 1 minute from the big Duomo church, central and close to all the gelato! This is my first time in Milano so please hit me up with some tips, I am in need!


Jag har precis bokat en liten mini resa till Milano! Första gången jag besöker den staden, har bara åkt förbi den som hastigast! Åker med en av mina närmsta barndomsvänner, vi har känt varandra i 13 år nu, helt knäppt vad tiden flyger! Vi bor ca 1 minut från den vackra Duomo kyrkan, central och bra, nära all gelato! Jag är öppen för era bästa Milano tips! Vart hittar man all gastronomisk mat? Let me know, per favore!

11 kommentarer
 • Vilket härligt leende :)

  Y A S M I N E M I N E - FASHION FOR YOUR EVERYDAY LIFE 2012-06-17 13:47:06 STYLEBYMINE.BLOGG.SE
  Svara
  • Har du photoshoppat dig mellan benen? Det ser så hackigt ut? :S

   Sara 2012-06-16 16:46:46
   Svara
   • Åh Milano! Vi är där emellanåt, har inte varit på ett tag nu, det är ju så nära oss i Schweiz. Jag kan varmt rekommendera Dolce Gabbans restaurang Gold. Nom! Dessutom för världens godaste Gelato: Grom. Dom har sina egna hasselnötsfarmer i Piemonte, arbetar med fina varor. http://www.grom.it/ita/ Instämmer även med ovan, Pecks tonnato är underbart god. Trevlig resa! kram towe.

    Towe 2012-06-14 12:15:07 towe-anders.blogspot.com/
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.