Interior design: GoebelI want to give you readers a great tip when it comes to fun decorations! Goebel is a brand that makes these amazingly cute porcelain dogs! My little porcelain dog is guarding some of my magazines for the moment, it is so cute and quirky. Gives that personal touch to a room with a detail like this dog!

Jag vill tipsa om ett roligt märke när det kommer till inredning, nämligen Goebel! De gör bland annat dessa roliga porslinshundar, finns massa olika modeller! Just nu vakar min över några tidingar. Riktig härlig personlig touch i ett hem!

 

11 kommentarer
 • @ Char: Bohem.se gillar jag riktigt mycket! :) designtorget.se!

  2012-06-11 00:38:16
  Svara
  • Underbar hund! Så söt! Skulle du kunna tipsa om bra hemsidor på nätet om inredning? :)

   Char 2012-06-10 22:50:12
   Svara
   • @ My: Jag köpte den inne på Bohem, du kan köpa den via deras hemsida :)

    2012-06-10 17:01:29
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.