Lines I love: Lulu Frost
A line that I love is Lulu Frost! I discovered the brand a year ago and I bought my first pieces while I was in New York for fashion week this February! Here are the pieces I have so far, I can’t wait to expand my collection of Lulu Frost! I love the way Lisa Salzer works with modern, new pieces as well as vintage pieces, creating jewelry that truly is one of a kind! 

När det kommer till smycken så är Lulu Frost en av mina absoluta favoriter! Jag upptäckte märket för ca 1 år sedan och blev kär på studs! Jag älskar hur Lulu Frost’s skapare Lisa Salzer jobbar med moderna nya objekt till hennes smycken samtidigt som hon arbetar med vintage föremål, vissa så gamla som 100 år! Jag tipsade Stockholm Market om Lulu Frost och nu har de äntligen fått in första lasset med Lulu Frost smycken i Sverige! Underbart!

2 kommentarer
 • @ Ella: Påväg! Förlåt att den dröjer!

  2012-06-05 22:13:29
  Svara
  • Hur gick det med din frågestund?

   Ella 2012-06-05 20:01:12
   Svara
   Visa alla kommentarer

   Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.