Lines I love: VionnetLines I love: This is a line that is brand new in Sweden; Vionnet, extremely exciting! The brand is only sold at Stockholm Market. Vionnet is a french fashion house founded in 1912 by Madeleine Vionnet. Vionnet is know for creating pieces that shows off a woman’s natural shape, simple, but yet elegant and chic. I absolutely adore Vionnet! They also have some of this summer’s most amazing shoe models too!

Lines I love: Ett märke som är helt nytt i Sverige sedan några månader tillbaka är Vionnet! Det är otroligt exalterande att vi äntligen fått in denna franska legend i landet. Vionnet skapades av Madeleine Vionnet i Paris 1912. Hon var en revolution för kvinnor på den tiden då hon inte jobbade med korsetter, jobbiga fyllningar och snörningar utan jobbade med enkla former och snitt för att på bästa sätt lyfta fram kvinnans naturliga form. Märket finns enbart hos Stockholm Market i Sverige. Jag är helt såld, ni måste kika på Vionnet’s skokollektion denna sommar, jag svimmar, om och om igen..

5 kommentarer
 • @ Nina: Jag har fixat hälften av frågorna, förlåt att det dröjer! Har varit så mycket jobb att fixa efter Maldiverna och mycket att fixa inför Milano och massa annat men jag jobbar på! Innan Söndag kommer de!! :)

  2012-06-14 15:51:11
  Svara
  • @ Lotta: Den sitter helt underbart skönt mot huden! Lövely!

   2012-06-14 15:49:58
   Svara
   • @ Cecilia: Jag förstår inte vad det är du tycker är konstigt? Detta är en modeblogg, jag tipsar om mode, såklart jag skriver ut vart man hittar märket i Stockholm för mina läsare som vill köpa Vionnet. Jag skriver alltid ut vart jag hittar mina plagg, allt för att underlätta för er läsare! :)

    2012-06-14 15:49:25
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.