Restaurant tips: Vigårda

Restaurant tips: If you are in Stockholm and your are looking to grab a delicious bite! I sure do have the place for you! Vigårda, a restaurant located in the MOOD Mall. Vigårda’s concept is delicious fast food to a great price, they only use eco-friendly and organic meat and vegetables, giving the hamburger the finest taste! They also recycle all paper and plastic materials! 

Restaurang tips: Om ni befinner er i Stockholm om blir hungriga, vill ha något snabbt men endå utsökt och med bästa råvaror så har jag restaurangen för er! Vigårda i MOOD Gallerian! En restaurang med fokus på enkel, utsökt svensk mat med fokus på närodlade råvaror och ekologiskt kött! Utsökt snabbmat till ett bra pris! Jag älskar konceptet!

P.S Har uppdaterat min BLOPPIS med världens LASS! In och fynda!

3 kommentarer
 • Nu ligger det 18 oanvända plagg uppe, säkert fler som du glömt skriva det på. Hur kommer det sig att du kan gå och köpa så mkt nytt och sedan bara låta det hänga. Du gör ju dessutom brakförlust på allt, det är nedsatt minst 50%. Köper du bara för att köpa, eller har du en tanke att du skall använda grejerna?

  Anna 2012-06-15 16:04:10
  Svara
  • @ Lotta: Den var amaze!

   2012-06-15 12:08:03
   Svara
   • Det ser riktigt gott ut :)

    Lotta 2012-06-15 11:59:55 olesenstjej.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.