Snapped: Outside of Bvlgari resortTOM FORD Sunglasses

LULU FROST Necklace (Can be bought at Poshandsass)

BY MALINA Dress

JIL SANDER Belt

PRADA Tote bag

JIL SANDER Ballerina flats

MISST JEWELLRY Bracelet

LITTMARCK Bracelet

3 kommentarer
 • Hej Malin! Tackar för en supertrevlig blogg med härlig inspiration! Roligast tycker jag det är att följa dina intressanta resmål, därför finner jag heller ingen bättre att ställa min fråga till. Det är nämligen så att jag och min kille tänker åka till Paris en vecka i slutet av augusti, men behöver tips om frächt och trevligt, men framförallt billigt, hotell. Har du något tips? Tack på förhand!

  Sanna 2012-06-26 11:42:36
  Svara
  • @ Emelie: Tack för ditt fina beröm! :D Tyvärr finns de inte att köpa online :( Enbart i butik! Kram!

   2012-06-25 23:48:42
   Svara
   • Hej! Vill börja med att tacka för en fantastisk blogg, du verkar superhärlig:))
    Till min fråga, jag undrar om du vet vart man kan köpa skorna från Patrizia Pepe på internet?
    Jag har letat som en galning men hittar inte:( och gör nästan vad som helst för de skorna, hehe!
    Skulle bli otroligt glad för svar:)

    Emelie 2012-06-25 21:59:53
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.