Wednesday in MilanoTOM FORD Sunglasses

LULU FROST Necklace (Can be bought here)

MSGM Top

MISST JEWELLRY Bracelet

BY MALINA Shorts

JIL SANDER Ballerina flats

PRADA Tote bag

4 kommentarer
 • Supersnygg oufit, vad härligt att vara i rom!
  Dock gillar jag verkligen inte dina jil sander ballerinas, tyvärr annars perfecto!

  Emma 2012-06-21 17:36:13
  Svara
  • Hej! Du som är så duktig på att ta fram outfits :)
   Tänkte fråga dig, hur kan matcha leggings på ett snyggt sätt?:) jag har många tunikor men sen ser jag många som klär sig snygga blusar med kavaj till leggings och de verkar inte bry sig om att det inte finns fickor där bak! Jag tycker det är jätte snyggt, men jag är lite skeptiskt! Så hur går jag tillväga? Många har sagt till mig att jag inte ska använda för slimmade jeans för att det inte är bra, vilket jag har upptäckt . Små problem som alla kvinnor få tyvärr :/

   Hoppas du kan ge mig råd:) men det tror jag nog)

   Hugs
   Josefine

   Josefine 2012-06-21 11:19:34
   Svara
   • jaa jag håller verkligen med Lotta

    Milli 2012-06-21 11:02:04 milioneer.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.